Bedrijfscatering

Bedrijfscatering van Basilicum Deurne.

Mark Mitchell van Basilicum Deurne is eigenaar van een dynamisch cateringbedrijf. Zowel particulier of bedrijfscatering op maat. Ook voor team building workshops, of gewoon een gezellig avond met personeel.

 

Overwerken, personeelsfeestje,warme lunch, of een zakelijke bijeenkomst met klanten? Bij Basilicum Deurne presenteren wij prachtige buffetten met heerlijke (warme) gerechten & bijgerechten. Compleet met servies, bestek en alle benodigdheden, presenteren wij een uniek buffet bij u op de zaak.

Ideaal voor een scala aan gelegenheden; Een heerlijk compleet en uitgebreid buffet, natuurlijk van Basilicum Deurne! Altijd op tijd, compleet verzorgd en standaard inclusief:

– Bestek, servies & servetten
– Linnen, decoratie en alle buffet artikelen
– De lekkerste huisgemaakte gerechten
– op- en afbouw 

Bij Basilicum Deurne zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van de catering voor zowel kleine intieme gezelschappen als grote feesten, partijen & bijeenkomsten. Naast onderstaande buffetten maken wij graag een compleet buffet opmaat voor uw specifieke gelegenheid, feest of event. Wij zijn gespecialiseerd in het presenteren en verzorgen van luxe buffetten voor talloze gelegenheden. Voor meer informatie, een offerte of een bestelling kunt u via de e-mail of telefonisch contact met ons op nemen op onderstaande e-mail of telefoonnummer.

 

Goed & gezond lunchen zorgt voor vernieuwde energie welke nodig is om productief te werken en goed te functioneren. Bij Basilicum Deurne kunt u vernieuwende combinaties, pure ingrediënten en verse producten verwachten, dat is waar wij voor staan. Een ruim assortiment aan verse belegde broodjes, lekkere soepen, heerlijke sappen en diverse lunchgerechten.

 

De opening van uw nieuwe bedrijf of een feestelijk jubileum? Of trekt u binnenkort in uw nieuwe kantoorpand? Een receptie verzorgd door Basilicum Deurne maakt uw gelegenheid compleet! De lekkerste hapjes, een prachtige ambiance, verfrissende drankjes & de perfecte service, dat is waar Basilicum Deurne voor staat.

Voor feesten & partijen bent u bij Basilicum Deurne aan het juiste adres. Talloze bedrijven gingen u voor en lieten een compleet personeelsfeest, jubileum of themafeest door ons verzorgen. Van hapjes & drankjes tot aankleding, live-cooking & artiesten; Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes.

Elke gelegenheid is uniek, dat weten wij als geen ander.  Om ervoor te zorgen dat we voor iedereen de perfecte verzorging kunnen leveren maken wij graag een offerte op maat voor uw specifieke gelegenheid. Neem contact met ons op en we nemen de mogelijkheden graag met u door.

Voor eventuele uitbreidingen of persoonlijke wensen, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

info@basilicumdeurne.nl

www.basilicumdeurne.nl

tel: 0493-323328

       06-30104067

     

Helmondseweg 6

5751GD Deurne

Nederland