« pizza op locatie, Laat de feest beginnen!!!»

Gepubliceerd op 25-05-2023

Pizza catering op locatie.

Minimaal 20 personen.

20 tot 30 personen €17.50 per persoon

30 tot 40 personen €15.00 per persoon

40 personen of meer €12.50 per persoon

2 uur onbeperkt pizza keuze uit 3 smaken pizza. Foccacia vooraf en nutella pizza als dessert.

Dit alles wordt op een houtgestookte alfa forni pizza oven bereid en uitgeserveerd.

Pizza catering op locatie: voor uw feestje thuis of een bedrijfsevenement! We brengen heerlijke, authentieke pizza's, bereid door een echte pizzabakker op locatie. Al onze pizza's zijn gemaakt met vers deeg en worden ter plaatste met de hand gevormd. Onze pizzabakkers zorgen voor een perfecte korst en een mooie bodem voor een heerlijke pizza. We gebruiken verse Italiaanse ingrediënten afkomstig van lokale leveranciers en maken onze eigen sauzen. Door alles ter plaatse te bereiden zijn onze pizza’s super vers, heet en krijgen uw gasten de volle smaak van echte Italiaanse pizza's te proeven.

Wij zijn een mobiele pizza catering service die ervoor zorgt dat er nog lang nagepraat wordt over uw feest, bruiloft, werk-, bedrijfs- of speciale evenement.

Geeft u een feestje? Zoekt u eens wat anders dan de standaard catering? Basilicum Deurne Pizza biedt een leuke combinatie van lekker Italiaans eten en entertainment. Wij komen naar u toe en bakken op traditionele wijze verse houtovenpizza’s voor u en uw gasten.

Of het nou een tuinfeest, bedrijfsfeest, straatfeest of een bruiloft betreft, met Basilicum Deurne pizza haalt u uniek Italiaans vakwerk in huis met visuele amusementswaarde. De pizza’s bakken we in onze mobiele oven, snijden we in stukken en serveren we direct uit.

De bakkers houden altijd zoveel mogelijk rekening met de wensen en smaken van uw gasten. Onze pizzaoven past door elke deur of doorgang, wij zorgen er altijd voor dat we overal kunnen bakken.

 Een lasagne of cannelloni spinazie ricotta is ook mogelijk!!

Met Basilicum Deurne Pizza haalt u de geuren, smaken en de gezellige sfeer van Bella Italia naar uw locatie. Bij ons geen deegrollers en kant en klare pizzasauzen, maar échte Italiaanse pizza’s, gemaakt van authentieke ingrediënten zoals Italiaanse bloem, verse basilicum, gepelde tomaten, extra vergine olijfolie en natuurlijk heerlijk zachte mozzarella… Daardoor is onze eenvoudige Pizza Margherita alleen al een feest! Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.

 

 

pizza-01665569227.jpg
pizza-01665569265.jpg